Politika Show Business

Ministar Tončev “Džentlmen godine”

Foto: Printscreen, You tube, Južne vesti
Novica Tončev, ministar bez portfelja zadužen za nedovoljno razvijene opštine, našao se među 12 laureata nagrade "Dama i džentlmen godine". On je ovu nagradu dobio iz oblasti privrede zbog izgradnje stadiona u Bačkoj Topoli koje izvodi njegova firma Tončev gradnja, objasnili su organizatori.

Aktuelni ministar i nekadašnji predsednik Opštine Surdulica našao se u društvu 12 “istaknutih žena i muškaraca iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope”.

Kako su organizatori takmičenja objasnili, Tončev je ovu nagradu dobio zbog građevinarstva i novog stadiona koji je sagradio. Naveli su da ministar ima bogatu biografiju, a da su kriterijumi za članove visoki.

Tončev je povodom ovog priznanja izrazio veliko zadovoljstvo. Kazao je da ga to još više motiviše. Ovo priznanje mu je motivacija da energičnije realizuje svoje ideje i bude efikasniji i konstruktivniji u svim svojim aktivnostima.

“U vreme globalne pandemije, svedoci smo koliko je važno da svi budemo džentlmeni, da budemo solidarni, da budemo ljudi i da se međusobno podržavamo. Bez obzira da li se radi o nesebičnoj podeli vakcina, borbi za svoju zemlju i svoje ljude ili ekonomskom takmičenju, moramo biti svesni sebe i sopstvenih potencijala. I da ih maksimalno upotrebimo za opšte dobro” rekao je ministar.

Kako piše na fejsbuk stranici “Dama i džentlmen godine” od dobitnika priznanja se očekuje dosta toga. Očekuje se prefinjen stav, istančan ukus, otmeni maniri, umerenost u reakcijama i ponašanju, navode. Među članovima se nalaze se žene i muškarci iz javnog života. Uslov je da su nezavisni, kulturno i intelektualno obrazovani i uspešni. Među njima su žene i muškarci iz društvene sredine i preduzetnici koji nisu imali prilike da se javno eksponiraju.

Među nagrađenima su se našli i trener Dejan Stanković, glumica Lidija Vukićević, TV novinarka Sanja Marinković, književnica Simonida Milojković i književnik Veselin Dženetović. Specijalno priznanje za inovativnu humorističku seriju dodeljeno je seriji Tri muškarca i tetka.

Prethodnih godina ovu nagradu dobila je i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kao i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić. Ovo priznanje dodeljuje “Prvi klub dama”. Ceremonija dodele nagrada održana je u “Epic event centru” u Beogradu.

Katarina Mladenović Đorđević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Emeli Sande
Za 0 minuta

Shine

Emeli Sande
King Gizzard & the Lizard Wizard
Za 4 minuta

Interior People

King Gizzard & the Lizard Wizard
Honne
Za 8 minuta

What Would You Do (feat. Pink Sweat)

Honne
Her
Za 11 minut

Fight For You

Her
Robert Palmer
Za 15 minuta

Get it on

Robert Palmer

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend