Show Business

Voditelj Darko Mitrović dao otkaz usred emisije (VIDEO)

Foto: Printscreen Nova S
Voditelj Darko Mitrović jutros je, u toku emisije "Mentalno razgibavanje" na televiziji Nova S dao otkaz. Kao razlog tog čina, naveo je da se njegova matična kuća Nova S javno ogradila od izjava koje on zapravo nikada nije ni rekao u vezi sa vakcinama i virusom korona.

Mitrović je u svom obraćanju u toku emisije dao otkaz i izašao iz studija, revoltiran saopštenjem Nove S gde se iz kompanije ograđuju od navodnih stavova, koje voditelj tvrdi da ne zastupa.

Foto: Printscreen, N1

„Zbog koncepta humorističke emisije ‘Mentalno razgibavanje’ do sada nismo reagovali na pojedine navode Darka Mitrovića, ali zbog gledalaca koji nam poklanjaju svoje poverenje smatramo da je došao trenutak da se kao kompanija, jasno ogradimo od stavova iznetih u jutrošnjoj emisiji, i još jednom istaknemo važnost procesa imunizacije“, piše u saopštenju.

Mitrović s druge strane tvrdi da nikada nije izjavio ništa protiv vakcinacije, pa je tom prilikom rekao da želi da demantuje stvari koje nisu istinite.

Na saopštenje gde se navodi da su iz Nove S sve vreme pandemije o toj temi izveštavali odgovorno i oprezno trudeći se da građanima pruže prave i istinite infromacije o virusu, Mitrović dodaje da su radili isto to u svojoj emisiji.

Dodao je da su u emisiji pričali o stavovima stručnjaka koji zastupaju različito mišljenje po pitanju vakcina. Njegov kolega, Marko je dodao da to nisu bile neke „baba Vange“, nego ozbiljni stručnjaci.

„Vi sa Nove S, Junajted medije, slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka Vas pokušao da pozovem, da Vas dobijem da sprečim ovo, da se lepo čujemo i da čujem u čemu je to problem bio u jučerašnjoj emisiji. Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto na ovoj televiziji program uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević i Ivan Ivanović. Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja“, rekao je Mitrović, skinuo ozvučenje i izašao iz studija.

Njegov kolega Marko, nadovezao se najavom reklama. „Ajmo na reklame“, kazao je zatečen tom odlukom Marko Stepanović.

Marija Jevremčević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Paul Mccartney
Pre 6 minuta

Live And Let Die

Paul Mccartney
Kovacs
Pre 3 minuta

Love Parasite

Kovacs
Maneskin
On Air!

Feel

Maneskin
Alfie Templeman
Za 2 minuta

Colour Me Blue

Alfie Templeman
Killers, K.D. Lang
Za 5 minuta

Lightning Fields (feat. K.D. Lang)

Killers, K.D. Lang

City Smart Apartmani

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend