Društvo Politika

Zeleno-levi front u Nišu obeležio 1. rođendan

Niš mora biti bezbedan i uređen grad, jedna je od poruka sa obeležavanja prve godišnjice postojanja kancelarije Zeleno-levog fronta u Nišu.

Godišnjica je obeležena 22. marta a tom prilkom okupljenima su se obratili narodni poslanik iz Niša Rastislav Dinić, saradnik lokalnog odbora Danijel Dašić i članovi Zeleno-levog fronta Tatjana Nikolić i Robert Kasumović.

„Nije bilo lako, ali uradili smo mnogo. Učestvovali smo u osnivanju partije u formiranju njenih organa, a nakon toga i na republičkim izborima u okviru koalicije Srbija protiv nasilja. I sada nastavljamo dalje, na redu su lokalni izbori, tako da za nas nema odmora“, izjavio je narodni poslanik iz Niša Rastislav Dinić.

U svom obraćanju Danijel Dašić govorio je o lokalnim izborima u Nišu i ukazao na važnost ujedinjene opozicije.

„Sve ukazuje na to da ujedinjena opozicija ima realne šanse za pobedu na lokalnim izborima u Nišu. Ja sam tu da pomognem i učinim sve što je u mojoj moći da se to i desi“, rekao je Dašić.

Tatjana Nikolić je poručila da će se i dalje boriti za bolji i lepši grad.

„Ja ću se zalagati za rodnu ravnopravnost u svakom pogledu. Niš mora da bude bezbedan grad za sve“, rekla je u svom obraćanju Tatjana Nikolić.

Problemi koji muče građane Niša su brojni, a Robert Kasumović je istakao da će se iz kancelarije Zeleno-levi front i u daljem periodu boriti da se ti problemi efikasno rešavaju.

„Odbor je sve veći i radili smo na tome da ponudimo konkretna rešenja za probleme koje muče građane i građanke. Izradili smo program koji je naša vodilja ka uređenjem gradu“, rekao je  Kasumović.

Program lokalnog odbora Zeleno-levog fronta Niš predstavila je kopredsednica lokalnog odbora Jelica Stošić, a događaju su prisustvovali i predstavnici opozicije.

Uoči obeležavanja godišjice postojanja, 10. marta,  članovi Zeleno-levog fronta imali su i konkretnu aktivnost: čišćenje 2 km obale Nišave. Kako su poručili, pred njima je još niz akcija na raznim poljima sa ciljem da Niš bude lepši, uređeniji i bezbedniji grad.

Zorica Milenković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Sam Brown
Za 3 minuta

Stop!

Sam Brown
Zemlja Gruva!
Za 8 minuta

Django

Zemlja Gruva!
Del Arno Band
Za 12 minuta

Noc I Dan

Del Arno Band
Darkwood Dub feat. Bisera Veletanlic
Za 16 minuta

Nesto Sasvim Izvesno

Darkwood Dub feat. Bisera Veletanlic
Johnny Hates Jazz
Za 20 minuta

The Last to Know

Johnny Hates Jazz

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend