Društvo

Polomljen saobraćajni znak na Bulevaru Nemanjića

Polomljen je saobraćani znak koji označava pešački prelaz na Bulevaru Nemanjića, preko puta Deltinog gradilišta. Iz JKP ,,Parking servisa" kažu da nisu dobili prijavu, ali da će u toku dana izaći na teren.

Saobraćajni znak koji označava pešački prelaz leži polomljen na zemlji, baš ispred pešačkog prelaza, na razdelnom ostrvu, a u to se uverila novinarka City Smart radiju. Građani koji su se jutros tu zatekli posmatrali su začuđeno prizor i odmahivali glavama. Jedan od njih je u prolazu kratko prokomentarisao da je verovatno reč o činu vandalizma, jer vetar nije mogao da tako ,,rastavi znak“.

Jedna sugrađanka je prelazeći ulicu prokomentarisala ,,da je Bulevar ionako čitav raskopan i da nema gde da se prođe, samo nam je falilo da znaci leže svuda okolo“. Zatim je dodala, sa dozom ironije, kad već raskopavaju asfalt neka bar postave i nove znake, čini se da su i oni dotrajali.

Kontaktirali smo JKP ,,Parking“ servis za više informacija. ,,Nismo dobili prijavu da je saobraćajni znak na Bulevaru Nemanjića polomljen. Prvi put čujemo za tako nešto. Ekipa će u toku dana izaći na teren,“ kazali su kratko iz ove ustanove.

Podsetimo na Bulevaru Nemanjića se već dve nedelje odvijaju radovi, a saobraćaj se odvija otežano.  Građani se žale da ,,zbog toga što je Niš jedno veliko gradilište„, kako je na Skupštini Grada, kazala gradonačelnica Dragana Sotirovski, oni nemaju gde da prođu. Napominju da je Bulevar već danima u mraku i da im to predstavlja dodatni problem, jer je ionako ceo raskopan, a sada kada je u mraku, ne samo da ne mogu da prođu već i ne vide kuda idu.

Jelena Jocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Jeanette
Za 2 minuta

Porque Te Vas

Jeanette
Rod Stewart With Jools Holland
Za 5 minuta

Aint Misbehavin

Rod Stewart With Jools Holland
Jason Mraz
Za 8 minuta

I Feel Like Dancing

Jason Mraz
Lauren Spencer Smith
Za 11 minut

Fantasy

Lauren Spencer Smith
Hooverphonic
Za 14 minuta

Human Interest

Hooverphonic

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend