Društvo

Sajam za penzionere 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu

Sajam za penzionere, deveti po redu, održaće se 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu, a ulaz će za sve posetioce biti besplatan.

Najstariji sugrađani, kojih je preko 60 hiljada u ovom gradu, imaće priliku da obiđu izložbene štandove, da uživaju u pratećem muzičkom programu, da učestvuju na različitim radionicama, a biće im predstavljene i mogućnosti u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije, pravne zaštite, putovanja…

Takođe, moći će da obave i besplatne preglede među kojima su kontrola vida, krvni pritisak, merenje nivoa šećera u krvi i drugi. Kroz dvodnevno druženje upoznaće se i sa resornim gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života najstarijih – sa različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni kako u lokalu, tako i na teritoriji cele Srbije.

Pored pomenutih, izlagači koji će svoje usluge predstaviti najstarijim Nišlijama su i farmaceutske kompanije, banke, osiguravajuća društva, kompanije iz oblasti prehrambene industrije i dijetskih suplemenata koje se u okviru svoje delatnosti bave i poboljšanjem kvaliteta života starije populacije.

Manifestacija pod sloganom „Za bezbrižnu starost“ ima za cilj da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

Oznake

Dragan Kocić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Trenutno na radiju

Michelle Gurevich
Za 1 minut

Russian Romance

Michelle Gurevich
Massive Attack
Za 5 minuta

Be Thankful What You've Got

Massive Attack
Ty Dolla Ign
Za 9 minuta

Motion

Ty Dolla Ign
Fall Out Boy
Za 11 minut

So Much For Stardust

Fall Out Boy
John Mayer
Za 15 minuta

Last Train Home

John Mayer

Amber Alert

City Smart Club

Vremenska prognoza

NIŠ
Send this to a friend